EVRL – Hair Concept

Voor de herenkapsels vertrouwen wij op de brede waaier aan haarproducten van EVRL – Hair Concept. Deze productenlijn van Everline Hair Solution omvat een reeks professionele producten voor de verzorging en schoonheid van haar en baard, speciaal ontworpen om de schoonheid van de mens te versterken. Het is een zeer compleet assortiment aan producten dat is gemaakt om aan elke behoefte te voldoen: anti-haaruitval, roos en vette hoofdhuid, grijs haar en hydratatie. De herencollectie wordt aangevuld met producten voor de baard aftershave, evenals de innovatieve schoonheidsbehandeling voor de ogen.

Professional products for the care of your hair.

EVRL – Hair Concept mag dan wel nieuw zijn, de lijn dankt zijn degelijkheid aan de meer dan 30 jaar ervaring van Everline Hair Solution. Dit Italiaanse merk wist zich al meermaals te onderscheiden dankzij zijn haarproducten voor de professionele gebruiker. Hun producten onderscheiden zich door hun buitengewone prestaties, de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en de hoge productienormen. Innovatie, aandacht voor detail, onderzoek naar kleuren, delicatesse in formules met respect voor de hoofdhuid en het haar zijn de waarden die de missie van het bedrijf vertegenwoordigen. Dit alles maakt van EVRL – Hair Concept een oerdegelijk product voor mannen.

EVRL - Hair Concept - Haarproducten voor heren
EVRL – Hair Concept – Haarproducten voor heren

#Barba Italiana voor heren

Met #Barba Italiana wil men tegemoetkomen aan elke esthetische behoefte die een man zich maar kan wensen. Het biedt aan iedere man een volledige lijn van professionele producten, specifiek voor de verzorging van de man. De ruwe materialen, vitaliteit van essentiële oliën, respect voor het milieu, gesofisticeerde verpakking, efficiëntie, veiligheid en het oog voor detail onderlijnen waar #Barbe Italiana voor staat. Training, ontwerp en ontwikkeling, gecombineerd met traditie en innovatie zijn een ijzersterke combinatie die #Barba Italiana maken tot wat het vandaag is.

Welcome to #Barba Italiana, welcome to the new world of male wellness.

Het merk werd in 2015 opgericht door ondernemer Giacomo De Nardis. Meteen werd #Barbe Italiana wereldwijd opgepikt, waardoor het vandaag reeds in meer dan dertig landen te vinden is. Het heeft een heldere visie in het verschaffen van hoogstaande cosmetische producten. Deze prikkelen dan ook een voor een de zintuigen. De innovatieve formules zorgen er trouwens voor dat #Barbe Italiana geen gebruik maakt van parabenen, paraffine en siliconen. Enkel de beste onderdelen die de natuur ons te bieden heeft worden gebruikt voor de producten van #Barbe Italiana.

Barba Italiana
Afspraak maken Hair Explosion Wellen Kapsalon

Hair Explosion Kapsalon in Wellen